Gépjárművezetői engedély 
Elvégezzük az 1. és 2. alkalmassági csoportba tartozó (nem hivatásos és hivatásos) gépjárművezetői orvosi alkalmassági vizsgálatokat, a feltételek teljesülése esetén érvényesítjük a gépjárművezetői engedélyt mindkét csoportban.

Üzemorvosi szűrővizsgálat
Munkáltatói igény esetén, a munkáltató által megjelölt munkakörben, és/vagy kulcspozíciójú dolgozók esetében az általános vizsgálaton túl célzott vizsgálatot és kockázatbecslést végzünk. Meghatározzuk a halálos szív- és érrendszeri események előfordulásának kockázatát 10 évre vonatkozóan.
Dolgozói beleegyezés esetén név szerint, ennek hiányában azonosító adat nélkül tájékoztatjuk a munkáltatót a kapott eredményekről.

Szakorvosi konzultáció koordinálása
Vállaljuk megbízható, kiváló kollégáim által nyújtott szakorvosi szűrővizsgálatok korrekt lebonyolítását, koordinálását, a leletek értékelését.

Menedzser szűrés 

Komplex szakorvosi szűrővizsgálat
Belgyógyászat+EKG
Laboratóriumi vizsgálat (vér- és vizeletvizsgálat+székletvér vizsgálat))
Hasi ultrahang
Nőgyógyászat vagy Urológia
Szemészet
Fül-orr-gégészet
Bőrgyógyászat
Mozgásszervi vizsgálatok
Fogorvosi vizsgálat
Pszichológia

Bővített alapszűrés
Belgyógyászat+EKG
Laboratóriumi vizsgálat (vér- és vizeletvizsgálat+székletvér vizsgálat)
Hasi ultrahang
Nőgyógyászat vagy Urológia
Szemészet

+2 vizsgálat választható az alábbi 5-ből:
Fül-orr-gégészet
Bőrgyógyászat
Mozgásszervi vizsgálatok
Fogorvosi vizsgálat
Pszichológia

Alapszűrés
Belgyógyászat+EKG
Laboratóriumi vizsgálat (vér- és vizeletvizsgálat+székletvér vizsgálat)
Hasi ultrahang
Nőgyógyászat vagy Urológia
Szemészet

Az artériás fali merevség számítógépes vizsgálata – arteriograf  (10 fő felett)
Az Európai Hypertonia Társaság, valamint a Magyar Hypertonia Társaság a hypertonia ellátásáról szóló útmutatójában javasolja az artériás fali merevség mérését. Ez a módszer kiegészíti a hagyományos vizsgálatokat, és a szív- és érrendszeri funkcióról további információkat nyújt. Az érfal rugalmasságvesztése egy rizikótényező, az érelmeszesedés kialakulásának jele is lehet. Bővebben>http://www.arteriograph.hu

Kijelölt munkahelyi elsősegélynyújtó elméleti és gyakorlati képzés
Az 1993. évi XCIII. Törvénnyel módosított 15/1972. VIII.) EüM. rendeletben előírtak értelmében minden munkáltatónak rendelkeznie kell elsősegélynyújtásban járatos munkatársakkal. A munkahelyi elsősegélynyújtók szakszerű tevékenységének köszönhetően az egészségkárosodás elkerülhető, mértéke csökkenthető.
Az oktatás gyakorlatcentrikus, a tematika az alapismeretek elsajátítását követően a munkakörnyezeti tényezőkhöz is igazodik. Az elsősegélynyújtás program segítségével a résztvevők sürgősségi betegellátásban járatos oktatók közvetítésével megtanulják azokat a lépéseket, mozdulatsorokat, melyeket a mentők megérkezéséig alkalmazniuk kell.
A tanfolyam tananyaga nyomtatott formában térítési díj nélkül átadásra kerül.

Gépjárművezetői és fegyverviselési engedélyhez szükséges vizsgálatok elvégzése

Vérvétel elvégzése a telephelyen (10 fő felett)

Védőoltások beadása