+36 30 853 0661
bodonhelyi@gmail.com

KELENGYE GYŰJTÉS KECSKEMÉTEN!

KELENGYE GYŰJTÉS KECSKEMÉTEN!
Tisztelt Követőink! Összefogtunk a MEDINA ADOMÁNYBOLT A MÉLYSZEGÉNYEKÉRT civilszervezettel. Egyre több olyan baba kerül hozzánk, akiknél nem optimálisak a hazakerülési feltételek. Ahol a szülők a rossz kürülmények miatt csak nagy nehézségek mellett, vagy sehogy sem tudják biztosítani egy koraszülöttként érkező gyermek otthoni gondozását. Hiába a szülők szeretete, a tárgyi feltételek megteremtése egyre több családnak elérhetetlen.
Azt kérjük, aki hozzá tud járulni bármivel ahhoz, hogy a megyei kórház ellátási területről a látókörünben lévő koraszülött kisbabáknak és családjaiknak könnyíthessünk az életén, hozza el adományát 2016. február 20-án, szombaton 10 és 14 óra között a színház mögötti Univer székház főbejáratához. Itt létesült ugyanis egy KÜLÖN RAKTÁR ERRE A PROJEKTRE - amiért nagyon hálásak vagyunk az Univernek! Önkénteseink, a Medinátorok innen fogják "kiszolgálni" a KORASZÜLÖTT OSZTÁLY KÉRÉSEI ALAPJÁN a rászoruló családokat. Az átadásokat minden esetben fotóval dokumentáljuk, amiket ezen az oldalon is viszontláthatnak majd. Szívünkhöz nagyon közel álló témáról van szó, hiszen egy kisbaba tiszta lappal érkezik a világba, fogadjuk úgy őket, hogy ne kelljen csalódniuk rögtön a világban... KÖSZÖNJÜK!

MIKET VÁRUNK: textil- és normál pelenka, koraszülött méretű ruhák (de kicsit nagyobbak is a későbbiekre), body, rugi, pulóver, harisnya, nadrág, cumisüveg, cumi, pléd, takaró, ágynemű, huzat, lepedő, törlőkendő, előke, bundazsák, hálózsák, rácsos kiságy, pelenkázó, matrac, esetleg falvédő, pelenkázó szivacs, babakocsi, hordozó, mózeskosár, kiskád, hőmérő, kádtartó állvány, mellszívó, melltartó betét, baldachin, kisbabás játékok, csörgő stb...